Architektura

Hackney House nabízí černé truhlářství a saunu v zahradě

Hackney House nabízí černé truhlářství a saunu v zahradě
Anonim

Hackney House nabízí černé truhlářství a saunu v zahradě

Prosklené rozšíření pomohlo londýnskému Applied Studio rozjasnit světlem vyhlazované interiéry tohoto domu Hackney, který se může pochlubit detaily černého dřeva a zadní zahradou.

Hackney House dříve hostil řadu temných místností a pokynů, ale bylo společností Applied Studio přepracováno, aby pohodlně ubytovalo své vlastníky - mladý pár, který nemovitost koupil před několika lety.

Až donedávna pár pracoval v Evropě, ale po návratu do Londýna chtěli založit svůj „dům snů“, kde mohli žít celé roky.

„Milovali tuto oblast, byli blízko Broadwaye a chtěli vylepšit svůj dům, místo aby se přestěhovali, “ řekl Dezeen výkonný ředitel studia, Patrick Abrams.

Studio začalo rozšířením zadní strany domu o otevřený prostor pro vaření a jídelní kout.

Polovina místnosti je věnována kuchyni, která je vybavena proudově černou dřevěnou truhlářskou podlahou a podlahami obloženými žulovými dlaždicemi.

Bledě šedý mramor byl používán k výrobě stříkance, povrchového pultu a dvou polic, kde obyvatelé mohou ukládat nádobí a přísady.

"Chtěli živý kontrast mezi prvky pozadí a prvků, " vysvětlil studio.

"Spolupracovali jsme s nimi na zavedení přírodních prvků, které to změkčují, a tedy viditelného zrna ve truhlářství, patinování zapuštěných úchytů a přirozených vlastností podlahových dlaždic."

Druhá polovina místnosti hraje jídelní stůl a židle uspořádané pod šikmou prosklenou střechou.

Stejně jako v kuchyňské oblasti je i zde podlaha obložená vzorem chevron, ale byla dokončena ve světle barevném dřevě. Vytváří zřetelnou linii, kde stála ohraničující zeď, což studio doufá, že jemně kývne na „původní charakter“ domu.

Obrovské průhledné otočné dveře umožňují přístup do upravené zahrady, kde byla postavena další struktura, která vytváří klientovi venkovní prostor pro volný čas.

Uvnitř je malé posezení se dřevem lemované dřevem, sprcha a sauna.

Studio přivedlo světlo do zbytku domácnosti pomocí dveří Crittall k propojení obytných prostor.

Rozsáhlé bezrámové střešní okno také završuje nové schodiště s dvojitou výškou v domě, které vede až k pozinkované střešní mansardové střeše.

Obsahuje hlavní ložnici, která navazuje na materiálovou paletu dole s vestavěnými tmavými dřevěnými skříněmi.

Většina sousední koupelny byla poté obložena šedými mramorovými dlaždicemi, doplněnými o tryskově černou sprchovou hlavu a vodovodní kohoutky.

Vzhledem k tomu, že Londýn je omezený, pokud jde o venkovní prostor, architekti a návrháři stále hledají způsoby, jak co nejlépe využít zahrady.

Neil Dusheiko přidal do zadní části domu v Camdenu studio studio-cum-jóga, které se chlubilo zuhelnatěnou fasádou cedru, zatímco Weston, Surman & Deane postavil útočiště v zadní části domu Hackney.