Anonim
Image

Polštáře a koše se zavěsí na pohovku Front Button pro Švédky

Švédské studio Front vytvořilo přizpůsobitelnou pohovku Button tak, aby byla vhodná pro prostředí péče o seniory, jako pro domov mladého člověka.

Gauč Button, který byl zahájen na veletrhu nábytku ve Stockholmu, byl navržen pro švédskou značku Swedese, která požádala o pohovku přizpůsobenou nemocnicím a domům pro seniory i obvyklým kancelářským a domácím prostředím.

Z tohoto důvodu je tlačítko navrženo tak, aby se dalo snadno dostat dovnitř a ven a aby podporovalo tělo během sezení - to vše zároveň esteticky přitahuje mladší lidi.

Přední tečkovaná pohovka dřevěnými knoflíky, které lze použít k přizpůsobení nábytku podle potřeb majitele. Příslušenství, jako jsou polštáře, koše nebo držáky časopisů, se připevňuje k koženým řemínkům, které se upevňují na knoflíky.

Image

Sedadlo je poměrně malé, pro starší uživatele a studio navrhlo dřevěné nohy pohovky tak, aby se vyklenuly nahoru a do kliky, kterou lze použít při asistenci při sezení nebo vstávání.

Image

„Navzdory všem těmto zvláštním požadavkům jsme chtěli, aby pohovka vypadala dobře a dodávala útulný, teplý a moderní pocit, “ řekla Dezeen spoluzakladatelka přední Lindy Linden. "Pracovali jsme s řemeslníky ve Švédech, kteří jsou velmi obratní v ohýbaném dřevě, aby vytvořili klenutou dřevěnou konstrukci."

Image