Anonim
Image

Bývalý dům městské rady v Londýně byl přestavěn na světlý a otevřený životní prostor

R2 Studio zrekonstruovalo dům z šedesátých let v londýnské radě a vytvořilo hravý interiér pro rodinu se dvěma malými dětmi.

Dům Delawyk se třemi ložnicemi je jednou ze tří nemovitostí, které R2 Studio přeměnilo v londýnském Herne Hill.

Fotografie Andy Matthews

Londýnská praxe rozšířila do domu o rozloze 80 metrů čtverečních rozšířením vchodu šest metrů čtverečních. To mělo další účinek, který přinesl světlo do domu, které architekti dokončili jasným barevným schématem.

Image

Úpravy se ukázaly tak populární, že od té doby byly přijaty sousedy v sídle Delawyk Crescent, které je nyní většinou v soukromém vlastnictví prostřednictvím vládního systému britského práva na nákup.

Image

"Návrhy byly od té doby zkopírovány jinými obyvateli, které považujeme za úspěch, protože cílem celého procesu bylo povzbudit obyvatele, aby provedli kvalitní úpravy svých domů, které jsou v souladu s původní architekturou, " uvedli architekti.

Součástí renovace R2 Studio bylo rozšíření vstupní haly, která vyčnívá z přední strany domu, jakož i přidání oken od podlahy ke stropu a střešního okna. Při vytváření jasnějšího prostoru si uspořádání zachovává soukromí z ulice.

Vchod zdvojnásobil jako studio prostor pro výrobu oděvů, otevírá do barevné 45 metrů čtverečních kuchyně, jídelna a obývací část.

Fotografie Julia Hamson

Stávající dubová podlaha byla potřísněna tmavou barvou, což vytváří kontrast s jasně žlutými kuchyňskými linkami a vlastními oranžovými obkládačkami.

Svítidla v kuchyni jsou od Joe Colomba, zatímco závěsná světla nad jídelním stolem jsou doplněna červenými židlemi a lavicí založenou na židli Polo Robina Daya.

Image

Prostor v salonu je bílý, s vypálenými oranžovými závěsy oblékajícími okna a rámováním zahradní terasy.

Fotografie Julia Hamson