Anonim
Image

MW Works transformuje staletou washingtonskou stodolu na venkovské rodinné útočiště

MW Works na bázi Seattlu opravila stodolu z počátku 20. století, aby vytvořila rodinný rekreační dům, který slaví rustikální materiály a vybavení.

Společnost MW Works byla pověřena úplnou modernizací staré pracovní stodoly, která se nachází ve státě Washington, a její přeměnou na třípokojovou rezidenci, kterou nazývá Canyon Barn.

Architekti se snažili zachovat co největší část původní struktury a znovu použít jakýkoli materiál nebo příslušenství, které mohli.

„Tento projekt je kombinací konzervace a intervence a aktualizuje stárnoucí stodolu, aniž by ztratil paměť své historie, “ vysvětlil tým.

"Budova byla obnovena s úmyslem vytvořit pohodlný domov při zachování jeho původní podoby, charakteru a historie."

Rámec budovy o rozloze 3 875 čtverečních stop (360 metrů čtverečních) byl většinou zachován. Když původní prvky nemohly být zachráněny, byly demontovány a znovu použity jinde.

Například dům musel být zcela izolován a vnější obklady již nemohly být použity. Místo vyřazení těchto dřevěných prken je architekti opatrně odstranili a znovu nasadili přes vnitřní stěny.

Image

Vzhledem k tomu, že obvodový plášť budovy musel být zcela přepracován, mohli architekti vytvořit velkorysé nové otvory pro okna a dveře a dovnitř přinést spoustu přirozeného světla. Jeden z těchto nových otvorů sahá až na střechu.

V přízemí je úložný prostor, technické prostory a dvě malé ložnice. Zbytek prostoru je využíván jako obývací pokoj s dvojitými stropy, které odhalují dřevěnou střechu nad ní.

Otevřené centrální schodiště vede do velkorysé jídelny a kuchyně v prvním patře. Sedí vedle vedlejšího obytného prostoru, který je otevřen níže uvedenému.

Hlavní ložnice je umístěna na jedné straně tohoto otvoru, zatímco na druhé straně je hrací prostor pro děti klientů.

Dřevěné panely se světlým odstínem pokrývají mnoho nových přepážkových stěn a nabízejí kontrast se starou strukturou s tmavými tóny.

„Nové intervence byly pečlivě považovány za moderní estetiku a zároveň pracovaly v této syrové paletě, “ dodali architekti.

Image