Anonim
Image

Erbar Mattes přidává bledě cihlové rozšíření do Edwardianova domu v severním Londýně

Architektonické studio Erbar Mattes přidalo do domu v londýnském Crouch Endu vápencovou výplň z cihel a skla, čímž vytvořilo jasný a prostorný obývací prostor pro čtyřčlennou rodinu.

Londýnské studio rozšířilo zadní část domu ze střední terasy na počátku 20. století, aby zvýšilo obytný prostor v přízemí. V zahradní místnosti je kuchyň, jídelna a herna pro dvě malé děti rodiny.

Image

"Bývalé dispozice v přízemí bylo zkreslené směrem k přední části domu, " řekli architekti. "Krátkým bylo rekonfigurovat a rozšířit přízemí, aby se zlepšilo spojení se zahradou."

„Nová zahradní místnost převrací dřívější uspořádání ulic, “ dodali. "Díky tomuto odpolednímu světlu tvoří tento prostor nové srdce domu."

Image

Architekti odstranili stávající zadní a boční stěny a vložili vápno propláchnutý objem cihel, který pokrývá celou šířku třípatrového domu.

Nahradili také staré arkýřové okno sklopným proskleným dubovým rámem směřujícím ven do zahrady. Hloubkové sedadlo s vestavěným úložným prostorem pro hračky odpovídá hloubce arkýře na podlaze nad podlahou.

Image

Kuchyň je zasazena do zadní části prostoru a má pracovní desky z jednotlivých betonových desek a dubové dýhové skříně.

Do zdi v salonu byly také přidány regály z dubové dýhy, které odpovídají kuchyňským skříňkám a dubovým podlahám z bílého oleje.

Velký světlík, který vyplňuje prostor mezi starou stěnou strany a původní boční stěnou, pomáhá přirozeně osvětlit prostor.

Obyvatelé mají přístup do zahrady prostřednictvím velkých dubových prosklených dveří. Zde se k vyvýšenému trávníku vede terasa a schody pokryté rybím kostem.

Image