Anonim

Alan Chu přidává zkušební studio s obrovskými dveřmi do domu brazilského herce

Vysoké průsvitné dveře otevírají dvě strany tohoto divadelního zkušebního prostoru vytvořeného brazilským architektem Alanem Chu pro herce v São Paulo (+ slideshow).

Alan Chu navrhl prostor o ploše 90 metrů čtverečních, aby napodobil divadelní scénu, zakryl podlahu dřevěnými deskami a zakryl zdi do záclon od podlahy ke stropu.

Image

Vysoké kloubové dveře vyrobené z průsvitných polykarbonátových fólií otevírají přední a zadní část struktury boxy, což umožňuje jejich použití pro divadelní vchody a východy.

Image

„Kromě toho, že slouží jako uzávěry a zajišťují osvětlení a ventilaci podle potřeby, lze tyto dveře také otevřít a zavřít v rámci divadelního představení, “ vysvětlil Chu.

Podlaha ateliéru a vnitřní dveře jsou vyrobeny z překližky, ale kovová struktura konstrukce je ponechána odkrytá přes stropy a čelní stěny.

Bílá zděná krabice na jedné straně hlavního prostoru představení zahrnuje šatnu a koupelnu v přízemí a kancelář nahoře.

Do bílé zdi jsou vyříznuty otvory různých velikostí, ale mohou být zavřeny překližkovými síty.

Image

Studio pojmenované Galpão Sim je postaveno v zadní zahradě hereckého domu v brazilském městě.