Anonim

Giles Miller navrhuje šindelem pokrytý pavilon pro anglický venkov

Šindele s osobními zprávami pokrývají tento squatový pavilon na kopci vytvořený britským návrhářem Gilesem Millerem jako odpočívadlo pro ramblery (+ slideshow).

Nachází se v lese Winterfold v anglickém kraji Surrey, instalace Perspectives je situována podél malebné pěší trasy.

Image

Eliptická struktura je vyrobena z ocelové konstrukce pokryté řadou cedrových dřevěných šindelů, které byly upevněny na místo rukou v určitých úhlech.

Image

„Tato stránka je na vrcholu přirozeného průhledu, který byl poté vyklizen a zploštěn a připraven na kus, “ řekl Miller Dezeenovi. "Eliptický tvar i překrývající se plocha perspektiv jsou organickými architektonickými odkazy inspirovanými přírodním okolím lesa v Winterfoldu."

"Uzavřené a ochranné v zadní a hlavní části těla, povrchové šindele se pak otevřou a zploští, aby se rozptýlily v přední části kusu při oslavě pohledu vpředu."

Image

Každý z cedrových šindelů je leptán laserem s iniciálami, zprávami a básněmi, které Miller shromáždil od místních škol a obyvatel.

Image

Návrhář zamýšlí cedrové části přirozeně stárnout v lese a postupně bělit.

Perspektivy je Millerův druhý venkovní projekt zaměřený na konkrétní místo. Dříve vytvořil sférickou sochu vytvořenou ze stovek reflexních „haléřů“ pro Devonův Broomhill Sculpture Park.

Image