Anonim

Spisovatelské studio od Cooper Joseph Studio

Začínající spisovatelé touží po úkrytu tohoto spisovatele v upstate New Yorku, který navrhli architekti města New York Cooper Joseph Studio (+ slideshow).

Exteriér je potažen černým mořeným cedrem, který absorbuje sluneční světlo během chladných zim a na střechu vede vestavěný žebřík.

Interiér je řídce zařízený na míru vyrobenými kousky z ořechu, včetně stolu, časopisového stolu a dokonce i dřezu v koupelně.

Zobrazit další zasněná místa pro práci na Dezeen »

Fotografie jsou od Elliott Kaufman.

Zde je několik dalších informací o projektu:

Spisovatelské studio
Gent, New York

Spisovatelské studio je místem, kde může jedna osoba pracovat, číst a poslouchat hudbu. Otevřené výhledy na rybník a pole jsou na jedné straně, druhá strana je ponořena do hlubokých lesů. Celkový dojem struktury je klamně jednoduchý. Každá fasáda je složena s odlišnými otvory specificky uspořádanými podle světla, pohledů a přizpůsobených, jako oblek na míru jeho velikosti a úrovni očí. Vnitřek je přehledný a elegantní, sjednocený použitím ořechu.

Designové řešení

Minimalistické detaily, otevřené prosklené rohy a průhlednost po celé délce stavby jsou výzvou pro jednoduchost „boxu“. Vzhledem k drsným zimám se krb stává vizuálním středem a ukotvuje asymetrickou kompozici velkým, bohatě koncipovaným krbu. krb také ukotví velké konzolové rohy na obě strany.

Svazek studia je malý, přímočarý a omezený jednolůžkový pokoj v lese. Celý interiér je ponořen do ořechu různými způsoby. Tuhá ortogonální geometrie místnosti je postavena vedle dynamických sochařských návrhů nábytku - psacího stolu, bočního stolu a dvou černých kožených křesel. Posuvné dveře jsou z ořechového prkna, spíž je z ořechového ořechu, podlahy jsou z vysoce leštěného ořechu, umyvadlo v koupelně je z ořechu, stejně jako některé z obkladů v hlavní místnosti.

Z vnější strany dostal cedr matně černé skvrny, stejnou povrchovou úpravu plochých širších vodorovných desek a vysoce strukturovaných, tenčích lamel. Každý byl přesně položen a zmírněn v rohu. Měděné čalounění a škrabky vyrazily z formy. Volba použití pouze dřevěného rámu byla pragmatická, ale dobře fungovala iu velkých konzolových střešních úseků nad rohovými skly ze skla na severní straně budovy.

Energie a udržitelnost

Naše strategie zahrnuje efektivní vybavení, pasivní vytápění a chlazení, materiály dostupné na místě a krb na dřevo, který využívá dřevěné palivo ze stromů na pozemku. Kámen je černý břidlice.

Umístěním domu v hlubokých listnatých lesích jsme schopni využít listů jako stínování slunce v letních měsících. V zimě, kdy stromy ztratí listí, černý vnější povrch budovy pohlcuje sluneční světlo a u krbu dochází ke snížení spotřeby paliva.

Interiérové ​​úpravy:

Vnitřní stěny jsou složeny z ořechových lamel a bílých povrchů. Knihovnička, kuchyň a sedadlo okna jsou celé z masivního ořechu, což umožňuje jednotnost textury a barev. Posuvné dveře do kuchyně jsou také ořechové. Když je mezi stromy filtrováno sluneční světlo, podlaha se stává klíčovým povrchem a odráží přirozené světlo teplým odstínem. Je to vysoce polské vyvážení pěkně s nižší intenzitou lesku na stěnách a vodorovných površích.

Krb má říční kámen obklopující (kód) zapuštěný do dřevěných lamel. Vedle ní je skladiště dřeva. Dřevo vstupuje do tohoto výklenku zezadu, protože v severní fasádě budovy jsou skryté dveře, které umožňují snadné udržení ohně, aniž by bylo nutné dřevo přivádět předními dveřmi.

Koupelna:

Se sprchovou stěnou zcela ve skle a stropem připevněným „deštěm“ připadá jako venku. Její odtoky jsou skryty, takže prakticky není číst sprchu, pokud se nepoužívá. Stejné lamely pokračují v koupelně na celé vstupní stěně a jinde nad místní černou břidlicí. Navrhli jsme také dřez do vlašských ořechů. Zde jsme použili tuhou pažbu s vyříznutými kanály, aby vodu odváděli do odtoku příkopu vyříznutého do zdi. jsou blíže k sobě blízko kohoutku a dále od sebe k okrajům poskytují větší plochu pro koláč mýdla nebo skla.

Nábytek:

Vzhledem k tomu, že v prostoru je jen velmi málo objektů, bylo rozhodující, aby jejich design a materiálita dobře fungovala s minimálními vnitřními úpravami. Opět jsme se u stolu a stolu obrátili k vlašskému ořechu pro jeho teplo, sílu a texturu.

Stůl je umístěn na ose s krbem s výhledem na sever na rybník a pole za ním, ale má asymetrický vztah k prvkům místnosti. Technicky to byl úspěch, který umožnil vyrobit velkou, těžkou konzolu na dřevo a její sochařská podoba to umožňuje. Tímto způsobem při vstupu do místnosti není viditelná struktura a rovina povrchu volně plave. Níže je na zadní straně police (se skrytou zásuvkou na tužku) pro tiskárnu. Elektrické připojení je pod otevřenou základnou a pouze malý otvor pro kabel narušuje povrch stolu. Nad tímto otvorem sedí „učenecký kámen“.